Koti
English
Arabic
Haku
Valikko

Seuraa
meitä

Anna joulurauhaa

Konflikteja ei ratkaista sotimalla, vaan kestävä rauha tarvitsee aina neuvotellun ratkaisun. Ilman rauhaa ja vakautta ei ole kehitystä. Ilman rauhaa ei myöskään rakenneta kouluja, sairaaloita, saati kehitetä yritys- tai talouselämää.

Rauhanneuvottelut ovat tehokkaimpia keinoja ratkaista konflikteja. Maailman sotilaalliset menot ovat päivässä noin 4 miljardia euroa, mutta yksi kierros CMI:n rauhanneuvotteluita maksaa vain 40 000 euroa. Eli verraten pienellä investoinnilla voidaan saada paljon aikaiseksi.

Presidentti Ahtisaaren perustama CMI tarjoaa niin yrityksille kuin yksityishenkilöille mahdollisuuden antaa joulurauhaa työntekijöilleen, asiakkailleen tai vaikkapa ystävilleen. Joulurauhakeräyksen tuotot käytetään CMI:n rauhantyöhön maailman pahimmilla konfliktialueilla, kuten Jemenissä, Libyassa ja Ukrainassa.

Mikäli haluat osallistua joulukeräykseen, ota yhteyttä varainhankintapäällikkö Niklas Kaskealaan, niklas.kaskeala@cmi.fi tai puh. 050 5866422.

Voit myös tehdä verkkolahjoituksen osoitteessa http://cmi.fi/fi/lahjoita/ tai tilisiirron CMI:n keräystilille Danske Bank IBAN FI23 8000 0710 1608 24. Kirjoita viestikentään Anna joulurauhaa -keräys.

Joulukeräys yrityksille

Joulutontun joulurauhapaketti:

Kiitoksena vähintään 500 euron lahjoituksesta tarjoamme yrityksen käyttöön joulun viestintäpaketin:

  • Sähköiset joulukortit yrityksen sidosryhmille
  • Kaksi videota yrityksen sisäisen tai ulkoisen viestinnän käyttöön joulutervehdykseksi:

Santa Summit: Rakastettu rauhanmies joulupukki kyllästyy kollegojensa riitelyyn ja kutsuu huippukokouksen koolle Rovaniemelle.

Resolve: Tunnetun videokollektiivi Musutan tekemä tunnelmallinen video kuvaa abstraktin videotaiteen keinoin yhteiskunnan romahduksen konfliktin syövereihin sekä paluun eheyteen ja valoon.

Joulupukin joulurauhapaketti:

Kiitoksena vähintään 2 000 euron lahjoituksesta tarjoamme yrityksen käyttöön yo. joulun viestintäpaketin, lisäksi mahdollisuuden yritysten edustajille tulla tutustumiskäynnille CMI:n toimistolle, jossa he tapaavat CMI:n asiantuntijoita.

Yli 5 000 euron lahjoituksesta tarjoamme yllä olevat edut, mutta räätälöimme myös mielellämme jotain erityistä organisaatiollenne.

Anna lahjaksi jäsenyys CMI:n Premium-lahjoittajaklubiin

CMI:n Premium-lahjoittajaklubi on joukko vaikuttajia, jotka haluavat tukea suomalaista rauhanvälitystä maailmalla. Premium-lahjoittajat saavat asiantuntijatapaamisten, luentojen ja työpajojen kautta ainutlaatuisen katsauksen CMI:n työhön ja mahdollisuuden päästä kuulemaan myös CMI:n kansainvälisiä juhlavieraita. Klubi tarjoaa myös erinomaisen mahdollisuuden verkostoitua liike-elämän toimijoiden ja mielipidevaikuttajien kanssa. Uniikissa klubissa on tällä hetkellä noin 70 jäsentä. Klubin vuosimaksu on 2 000 euroa.

Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä klubiin itse tai antaa jäsenyys lahjaksi perheenjäsenelle, ystävälle tai liiketuttavalle.

Uudet Premium-lahjoittajaklubin jäsenet saavat kutsun aamiaistilaisuuteen 22.1.2019, jossa esittelemme CMI:tä ja annamme ajankohtaiskatsauksen Jemenin tilanteessa ja CMI:n konfliktinratkaisutyöstä alueella. Myös lahjan antaneet kutsutaan mukaan aamiaistilaisuuteen.

Lahjan antajille toimitetaan oheinen lahjakortti joko sähköisessä tai paperissa muodossa.