fbpx

RAUHANRAHASTO

Lahjoita rauhanrahastoon Lahjoita yrityksenä

Martti Ahtisaaren elämäntyö on kaikkien suomalaisten aineetonta omaisuutta, joka ansaitsee vakaan tulevaisuuden. Siksi CMI perusti joulukuussa 2022 Rauhanrahaston, jonka tavoitteena on kerätä vuosina 2022–2026 yhteensä 30 miljoonan euron pääoma ja turvata presidentti Ahtisaaren käynnistämä rauhanvälitystyön perintö ja jatkuvuus.

Rauhanrahaston tuotoilla voidaan esimerkiksi vahvistaa CMI:n kykyä reagoida nopeasti muuttuviin kriisitilanteisiin, varmistaa työn jatkuminen hankerahoituksen saumakohdissa ja kehittää CMI:n toimintaa.

Tule mukaan investoimaan rauhaan

Maailmassa on käynnissä yli 100 väkivaltaista konfliktia, joiden vaikutukset tuntuvat myös Suomessa. Vuonna 2022 esimerkiksi sotaa, vainoa ja konflikteja paenneiden ihmisten määrä ylitti jo 100 miljoonaa.

CMI tekee työtä konfliktien ratkaisemiseksi ja ehkäisemiseksi noin 20 maassa Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa, Saharan eteläpuolisessa Afrikassa, Euraasiassa ja Aasiassa. Tarve rauhanvälitystyölle on kasvanut: vuonna 2022 CMI vastaanotti ennätykselliset 132 pyyntöä.

CMI:n Rauhanrahasto pyritään keräämään valtioilta, yrityksiltä ja yksityisiltä lahjoittajilta. Tule mukaan turvaamaan työ rauhan puolesta yksityishenkilönä, tai edustamasi yrityksen kautta.

Ole yhteydessä ja kysy lisää!

Senior Adviser Riikka Kämppi
riikka.kamppi(at)cmi.fi
puh. 040 572 9733