fbpx

CMI:n työ jatkuu: ”Yritämme nyt rohkeasti etsiä uusia tapoja rakentaa rauhaa”

Julkaistu 19.3.2020

”Me tiedämme kuinka työskennellä vaativissa olosuhteissa. Nyt me yritämme rohkeasti etsiä uusia ja innovatiivisia tapoja ratkaista konflikteja, edistää ihmisten välistä vuorovaikutusta ja rakentaa rauhaa”, sanoo CMI:n vt. toiminnanjohtaja Hanna Klinge.

Kuva CMI:n henkilökunnan vetäytymisestä, joka pidettiin Hangossa kesäkuussa 2018. Kuva: Riku Isohella

CMI on perunut koronaepidemian vuoksi ulkoiset tilaisuudet sekä sidosryhmätapaamiset toukokuun puoleen väliin asti Helsingin ja Brysselin toimistoissaan sekä muualla, missä työskentelemme. CMI:n työntekijät kaikkialla maailmassa noudattavat paikallisten viranomaisten ohjeita tapaamisten järjestämisessä.

Vaikka maailma on viime aikoina muuttunut, CMI:n työ jatkuu. ”Me tiedämme kuinka työskennellä vaativissa olosuhteissa. Nyt me yritämme rohkeasti etsiä uusia ja innovatiivisia tapoja ratkaista konflikteja, edistää ihmisten välistä vuorovaikutusta ja rakentaa rauhaa”, sanoo CMI:n vt. toiminnanjohtaja Hanna Klinge.

Tällä hetkellä CMI työskentelee virtuaalisesti eri sidosryhmien kanssa ja järjestämme tapaamisia sekä työpajoja teknologiaa hyväksikäyttäen. Kuten mottomme kuuluu: kaikki konfliktit voidaan ratkaista.

Ajankohtaiset uutiset ja verkkotapahtumat löytyvät verkkosivuiltamme osoitteesta www.cmi.fi