fbpx

Tuija Talvitie Ylen Aamussa: ”Epävirallisuus on valttia”

Julkaistu 15.8.2014

CMI on toiminut Ukrainan alueella jo vuosia, ja kerää eri näkemyksiä edustavia poliittisia toimijoita yhteen keskustelemaan maan tulevaisuudesta. Lähtökohtana on, että ilman Ukrainan sisäistä yhteistyötä kriisiä ei voida ratkaista. CMI tarjoaa Ukrainassa alustan epäviralliselle osapuolten väliselle keskustelulle ja neuvottelulle.

CMI:n toiminnanjohtajan Tuija Talvitien mukaan CMI:n suurin valttikortti on juuri epävirallisuus. Vain epävirallisissa keskusteluissa voidaan tarttua vaikeisiin asioihin. Sotilaallisin keinoin ei konflikteja ratkaista.

”Vain puhumalla saadaan aikaan pysyvä rauha”, sanoo Talvitie Ylen Aamu tv:n haastattelussa perjantaina 15.8.

CMI:n työ Ukrainassa on noussut viime päivinä otsikoihin suomalaisessa mediassa.

Katso Tuija Talvitien haastattelu Ylen aamussa täältä, Huomenta Suomessa täältä sekä Helsingin Sanomissa täältä.

Lue CMI:n työstä Ukrainassa englanniksi täältä