fbpx

CMI on RunFestin hyväntekeväisyyskumppani

Published on Thursday, 25th of August 2016

Tänään Helsingissä juostavassa RunFestissa liikutaan hyvän asian puolesta

15084836316_8b9e8d8b0a_o

Juoksemalla voit olla mukana tekemässä maailmasta rauhallisempaa

Helsingin Kaivopuisto täyttyy tänään iloisista liikkujista, kun kolmatta kertaa järjestettävän RunFestin joukkueet juoksevat puolimaratonviestin. Myös CMI on jälleen tapahtumassa mukana sekä juoksemassa että hyväntekeväisyyskohteena. RunFestin osallistumismaksusta lahjoitetaan varoja hyväntekeväisyyteen ja joukkueet voivat myös valita CMI:n omaksi hyväntekeväisyyskohteekseen.

RunFest on elämyksellinen, koko työyhteisölle suunnattu työhyvinvointitapahtuma, joka yhdistää huvin ja urheilun. Helsingin lisäksi RunFest järjestetään Tampereella 31.8. Lisätietoja tapahtumasta: www.runfest.fi.

CMI on mukana RunFestissa jo kolmatta kertaa

CMI on mukana RunFestissa jo kolmatta kertaa