fbpx
Home
Suomi
Arabic
Search
Menu

Follow
us

Paljon onnea CMI!

Published on Wednesday, 24th of August 2016

Presidentti Martti Ahtisaari perusti CMI:n päivälleen 16 vuotta sitten elokuussa 2000.

Tänään juhlitaan CMI:n 16-vuotis syntymäpäivää. Presidentti Ahtisaari perusti CMI:n 24.8.2000, kieltäydyttyään YK:n pakolaiskomissaarin virasta. Hän halusi keskittyä erityisesti väkivaltaisten konfliktien perimmäisiin syihin. Pienessä toimistossa oli alun perin vain viisi henkilöä töissä ja nyt meitä on jo 70. Työmme luonne on myös vuosien saatossa muuttanut muotoaan. Aloitimme presidentti Ahtisaaren työtä tukevan toimistona, joka keskittyi erityisesti kriisinhallintakysymyksiin. Omien itsenäisten projektien kautta CMI:stä on kehittynyt yksi maailman johtavista rauhanvälittäjistä.

Syntymäpäivien kunniaksi esittelemme CMI:n instagramissa arkistojen kuva-aarteita. Instagramista löydät meidät @cmioffice.