Koti
English
Arabic
Haku
Valikko

Seuraa
meitä

YRITYSKUMPPANUUDET

CMI yritysyhteistyökumppanit osoittavat kansainvälisen vastuullisuutensa tukemalla ponnistelujamme rauhan eteen maailmalla.

CMI:n asiantuntijat työskentevät konfliktinehkäisyssä ja –ratkaisussa maailman haastavimmilla kriisialueilla. Tämän päivän sotien vaikutukset leviävät valtioiden rajojen ja mantereiden yli ja vaikuttavat ihmisiin, inhimilliseen kehitykseen ja talouteen laajasti. Pyrkimys rauhaan on meidän kaikkien vastuu ja etu.

Tämän päivän konflikteja ei ratkaista sotimalla, vaan kestävä rauha tarvitsee aina neuvotellun ratkaisun, joka vaatii vahvaa poliittista tahtoa ja taitoa. Konfliktien ehkäisy ja ratkaisu on osa vastuullista ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa. Ilman rauhaa ja vakautta ei ole kehitystä. Ilman rauhaa ei rakenneta kouluja, sairaaloita saati kehitetä yritys- tai talouselämää. Rauhanvälitys on aina kustannustehokasta – se voi tuottaa pienellä investoinnilla suuret tulokset.

CMI:n tärkeimpiä valttikortteja konfliktinratkaisussa on riippumattomuus. Sitä ei voida saavuttaa ilman laajaa joukkoa yksityisiä lahjoittajia. Lahjoittamalla CMI:lle yritykset osoittavat kansainvälistä vastuullisuuttaan tukemalla suomalaista rauhanvälitystä maailmalla.

CMI:n yritysyhteistyökumppanuudet rakentuvat kolmelle tasolle: pääyhteistyökumppanit, yhteistyökumppanit sekä pro-bono kumppanit.

Tuo yrityksesi mukaan

Etsitkö asiantuntevaa yhteiskuntavastuukumppania yrityksellesi? Haluaako yrityksesi lahjoittaa hyvään tarkoitukseen tai sponsoroida toimintaamme? Me etsimme yhteistyökumppaneita, jotka allekirjoittavat visiomme siitä, että kaikki konfliktit ovat ratkaistavissa.

Kysy lisää yritysyhteistyömahdollisuuksista: yksityisen varainhankinnan päällikkö Jenni Koistinen, jenni.koistinen@cmi.fi tai +358 40 7099739.

Lue lisää CMI:n rahoituksesta täältä.

Käsittelemme ja tallennamme joitakin henkilötietoja liittyen yhteistyöorganisaatioihimme. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteestamme.  


Pääyhteistyökumppanit

Yrityskumppanit

MUUT TUKIJAT JA PRO-BONOKUMPPANIT

Algol, B2B Solutions, Esmes, City of Jyväskylä, Iittala Group, Kone, Kusinkapital, Studio Kaarre, Tekir, Welldone L.R.

 


Yrityslahjoittajamme kertovat

“Wärtsilä on globaali yritys, joka toimii aktiivisesti ympäri maailmaa, myös epävakailla alueilla. Me haluamme olla mukana rakentamassa maailmaa, jossa on vakautta ja rauhaa. Meille on tärkeää tukea CMI:n rauhanomaisia ponnistuksia konfliktien ratkaisemiseksi.”
- Jaakko Eskola, Konsernijohtaja, Wärtsilä
“Olemme Dittmar & Indreniuksella ylpeitä voidessamme tukea CMI:n merkityksellistä työtä sekä poikkeuksellisen ammattitaitoista henkilökuntaa. CMI rakentaa globaalisti rauhaa, luottamusta ja tasa-arvoa, jotka toteutuessaan tuovat mukanaan myös kestävää taloudellista kehitystä. CMI on mitä luontevin yhteistyökumppani yhteiskuntavastuullisille yrityksille.”
- Kari Lautjärvi, Osakas, Dittmar & Indrenius