Koti
English
Arabic
Haku
Valikko

Seuraa
meitä

YRITYSKUMPPANUUDET

Kaikki konfliktit ovat ratkaistavissa - tuo yrityksesi mukaan rakentamaan rauhaa

Maailma tarvitsee työtä ja itsenäisiä toimijoita konfliktien ratkaisemiseksi enemmän kuin koskaan. Väkivaltaisten konfliktien määrä kasvaa, ja näistä konflikteista on tullut yhä monimutkaisempia. Paikallisillakin konflikteilla on globaali ulottuvuus, ja niiden vaikutukset leviävät valtioiden rajojen ja mantereiden yli ja vaikuttavat ihmisiin, inhimilliseen kehitykseen ja talouteen ympäri maailmaa. Pyrkimys rauhaan on meidän kaikkien vastuu ja etu – ilman rauhaa ja vakautta ei ole kehitystä eikä hyvinvointia. Ilman rauhaa ei rakenneta kouluja, sairaaloita tai luoda kestävää pohjaa toimivalle taloudelle.

Kestävä rauha tarvitsee aina neuvotellun ratkaisun, joka vaatii vahvaa poliittista tahtoa ja taitoa. Vuoropuhelu ja rauhanvälitys on todettu tehokkaimmiksi keinoiksi hallita ja ratkaista konflikteja, ja ne ovat CMI:n ydinosaamista. Rauhanvälitys on myös kustannustehokasta – se voi tuottaa pienellä investoinnilla suuret tulokset.

CMI:n tärkeimpiä valttikortteja konfliktinratkaisussa on riippumattomuus. Sitä ei voida saavuttaa ilman laajaa joukkoa yksityisiä lahjoittajia ja tukijoita. Kumppaniyrityksemme ovat mukana toteuttamassa presidentti Martti Ahtisaaren visiota, johon CMI:n työ perustuu: Kaikki konfliktit voidaan ratkaista.

Tuo yrityksesi mukaan

CMI:n yrityskumppanit pääsevät osaksi kansainvälistä yhteisöämme. Yhteistyö CMI:n kanssa tarjoaa yrityksille näköalapaikan rauhanvälitykseen, maailmanpolitiikkaan ja kansainvälisiin ajankohtaisiin kysymyksiin. Rakennamme yhteisen arvopohjan päälle erilaisia yhteistyötapoja kumppaneitamme kuunnellen.

Kysy lisää yritysyhteistyömahdollisuuksista: yksityisen varainhankinnan päällikkö Jenni Koistinen, jenni.koistinen@cmi.fi tai +358 40 7099739.

Lue lisää CMI:n rahoituksesta täältä.

Käsittelemme ja tallennamme joitakin henkilötietoja liittyen yhteistyöorganisaatioihimme. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteestamme.  


Pääyhteistyökumppanit

Yrityskumppanit

MUUT TUKIJAT JA PRO-BONOKUMPPANIT

Algol, B2B Solutions, Esmes, City of Jyväskylä, Iittala Group, Kone, Kusinkapital, Studio Kaarre, Tekir, Welldone L.R.

 


Yrityslahjoittajamme kertovat

“Wärtsilä on globaali yritys, joka toimii aktiivisesti ympäri maailmaa, myös epävakailla alueilla. Me haluamme olla mukana rakentamassa maailmaa, jossa on vakautta ja rauhaa. Meille on tärkeää tukea CMI:n rauhanomaisia ponnistuksia konfliktien ratkaisemiseksi.”
- Jaakko Eskola, Konsernijohtaja, Wärtsilä
“Olemme Dittmar & Indreniuksella ylpeitä voidessamme tukea CMI:n merkityksellistä työtä sekä poikkeuksellisen ammattitaitoista henkilökuntaa. CMI rakentaa globaalisti rauhaa, luottamusta ja tasa-arvoa, jotka toteutuessaan tuovat mukanaan myös kestävää taloudellista kehitystä. CMI on mitä luontevin yhteistyökumppani yhteiskuntavastuullisille yrityksille.”
- Kari Lautjärvi, Osakas, Dittmar & Indrenius