Koti
English
Arabic
Haku
Valikko

Seuraa
meitä

PREMIUM-LAHJOITTAJAKLUBI

premium

CMI:n lahjoittajana rakennat kestävää rauhaa ja rauhanvälityksen tulevaisuutta Suomessa ja maailmalla

CMI:n tärkeimpiä valttikortteja konfliktinratkaisussa on riippumattomuus, joustavuus ja rohkeus. Niitä ei saavuteta ilman laajaa joukkoa yksityisiä lahjoittajia.

Lahjoittajiemme tuen avulla voimme reagoida nopeasti orastaviin konflikteihin, tehdä työtämme maailman haastavimmilla kriisialueilla luottamuksella ja joustavasti sekä kehittää toimintaamme pitkäjänteisesti.

Liity CMI:n Premium Donors Clubiin yhdessä muiden suomalaisten ja kansainvälisten vaikuttajien kanssa. Lahjoittajamme saavat ainutlaatuisen näköalapaikan CMI:n työhön, kansainvälisen rauhanvälitykseen ja maailmanpolitikkaan. Lahjoittajamme pääsevät osallistumaan asiantuntijatapaamisiin, seminaareihin ja työpajoihin, ja heillä on mahdollisuus tavata asiantuntijoitamme ja kansainvälisiä vieraitamme.

Klubiin kutsutaan kaikki vähintään 2 000 euroa vuodessa CMI:lle lahjoittaneet yksityishenkilöt ja yritykset.

Haluatko tietää lisää Premium-lahjoittajaklubista sekä tulevista tapahtumistamme?

Ole yhteydessä meihin: yksityisen varainhankinnan päällikkö Jenni Koistinen, jenni.koistinen@cmi.fi tai 040 7099739.

Lahjoituksesi yhteydessä käsittelemme henkilötietojanne.
Lue lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteestamme.

Lahjoittajamme kertovat

“Rauha on perusta sille, että maata voidaan rakentaa ja luoda kunnolliset elinolosuhteet ihmisille. Minulla on suuri kunnioitus ja luottamus Presidentti Ahtisaareen sekä CMI:n henkilökunnan asiantuntijuuteen näissä vaikeissa kysymyksissä. Jäsenyys Premium Donor Clubissa on helppo ja uskottava tapa olla mukana vaikuttamassa maailmaan. Olen ylpeä siitä, että olen Premium Donor.”
- Maria Bondestam, puheenjohtaja, Eva Ahlströmin Säätiö,
Premium-lahjoittaja vuodesta 2013
“Hyvää tulevaisuutta ei voida rakentaa ilman rauhaa. CMI mahdollistaa kehityksen niissä mailmankolkissa, joissa resursseja ja energiaa tuhlataan konflikteihin ja kiistoihin. Koen todella merkitykselliseksi tukea järjestöä, joka pyrkii löytämään ratkaisuja konfliktien perimmäisiin syihin.”
- Elina Liehu, toimitusjohtaja, Ferovalo,
Premium-lahjoittaja vuodesta 2012
“CMI:n Premium Donor –tilaisuuksissa minulle on avautunut, miksi rauhantyön tukeminen on tärkeää meille kaikille. Mukanaolo innoittaa myös itseäni entistä parempiin suorituksiin työ- ja vapaa-aikana. Lisäksi CMI:n tapahtumissa tapaa erittäin mielenkiintoisia ihmisiä.”
- Esa Niemi, omistaja, Niemi Palvelut,
Premium-lahjoittaja vuodesta 2012