Koti
English
Arabic
Haku
Valikko

Seuraa
meitä

Platinum-lahjoittajaklubi

CMI:n Platinum lahjoittajana kuulut CMI:n tärkeimpiin tukijoihin. Lahjoituksesi turvin meillä on entistä paremmat mahdollisuudet reagoida maailmalta tuleviin avunpyyntöihin.

CMI:n tärkeimpiä valttikortteja konfliktinratkaisussa on riippumattomuus. Sitä ei voida saavuttaa ilman yksityisiä suurlahjoittajia.

Platinum-lahjoittajana saat aitopaikan CMI:n työhön. Pääset osallistumaan räätälöityihin tapahtumiin ja asiantuntijatapaamisiin, joissa kuulet CMI asiantuntijoiden analyysia maailman polttavimmista konflikteista ja maailmanpolitiikasta.

Platinum-lahjoittajana pääset osallistumaan myös Premium-lahjoittajaklubin asiantuntijatapaamisiin, seminaareihin ja työpajoihin. Lisäksi olet etusijalla, kun kutsumme tukijoitamme tapaamaan CMI:n korkean tason vieraita.

Platinum-lahjoittajaverkoston jäseniksi kutsutaan vähintään 10 000 euroa vuodessa lahjoittaneet yksityishenkilöt ja yritykset. Lahjoitusvarat käytetään CMI:n työn tukemiseen konfliktialueilla.

Lahjoittajamme kertovat

“Kun sota tai konflikti runtelee, jalkoihin jää ihmishenkien lisäksi myös seudun ympäristö, kulttuuri ja talous. Nämä ovat asioita, joista nuori sukupolvi on eniten huolissaan tänä päivänä. Liittymällä CMI:n Platinum Donoriksi haluan antaa henkilökohtaisen tukeni työlle, jota organisaation asiantuntijat tekevät ansiokkaasti yhteisen maailmamme tulevaisuuden eteen.”
- Vladimira Therman

Haluatko tietää lisää Platinum-lahjoittajaklubista?

Ota yhteys: viestintä- ja varainhankintajohtaja Elina Lehtinen, elina.lehtinen@cmi.fi tai 040 834 0465.

Lahjoituksesi yhteydessä käsittelemme henkilötietojanne.
Lue lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteestamme.