Koti
English
Arabic
Haku
Valikko

Seuraa
meitä

Jätä perinnöksi rauhaa

Me suomalaiset tiedämme, miten arvokasta rauha on. Ilman rauhaa ja vakautta ei ole kehitystä eikä hyvinvointia. Ilman rauhaa ei rakenneta kouluja, sairaaloita tai luoda kestävää pohjaa toimivalle taloudelle.

Maailma tarvitsee itsenäisiä toimijoita konfliktien ratkaisemiseksi nyt enemmän kuin koskaan. Väkivaltaisten konfliktien määrä on kasvussa, ja näistä konflikteista kärsii erityisesti siviiliväestö. Joka viides lapsi maailmassa elää sodan tai konfliktin jaloissa.

Vuoropuhelu ja rauhanvälitys on todettu tehokkaimmiksi keinoiksi hallita ja ratkaista konflikteja, ja ne ovat CMI:n ydinosaamista. Maailman sotilaalliset menot ovat päivässä noin 4 miljardia euroa, mutta yksi kierros CMI:n rauhanneuvotteluita maksaa vain 40 000 euroa. Verraten pienellä investoinnilla voidaan saada paljon aikaiseksi.

Testamenttilahjoitusten avulla voimme jatkaa perustajamme Martti Ahtisaaren viitoittamalla tiellä ja tehdä pitkäjänteistä työtä maailman pahimmilla konfliktialueilla. Jokainen lahjoitus on äärimmäisen tärkeä. Kun muistat CMI:tä testamentissasi, olet mukana rakentamassa rauhaa ja vakaampaa maailmaa myös tuleville sukupolville.

CMI:n testamenttiopas

CMI:n testamenttiopas palvelee sinua, joka harkitset testamenttilahjoituksen tekoa CMI:lle. Opas on laadittu pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme asianajotoimisto Dittmar & Indreniuksen tuella.

Lisätietoa testamenttilahjoittamisesta antaa viestintä- ja varainhankintajohtaja Elina Lehtinen, elina.lehtinen@cmi.fi tai 040 834 0465.

Katso myös Dittmar & Indreniuksen asiantuntijoiden neuvot, mitä pitää huomioida testamenttia laatiessa.