fbpx
Koti
English
Arabic
Haku
Valikko

Seuraa
meitä

Vuosi sotaa Ukrainassa – Alexander Stubb ja Mika Aaltola keskustelevat rauhan mahdollisuuksista

Julkaistu 30.1.2023

 

Helmikuun 24. päivä tulee kuluneeksi vuosi Venäjän hyökkäyssodan alkamisesta Ukrainassa. Miten sota saataisiin loppumaan? Mitä tarvitaan, jotta päästäisiin neuvottelemaan rauhasta ja keiden tulisi olla neuvotteluissa mukana? Onko tällä hetkellä tapoja, joilla voidaan rakentaa luottamusta osapuolten välille? Entä millainen on Euroopan turvallisuusjärjestys sodan jälkeen ja mikä voisi olla Suomen rooli sen rakentamisessa?

Sanomatalon Mediatorilla (Töölönlahdenkatu 2, Helsinki) 10.2. klo 16–17 Ukrainan tilanteesta keskustelevat CMI – Martti Ahtisaari Peace Foundationin hallituksen puheenjohtaja Alexander Stubb, ja Ulkopoliittisen instituutin johtaja Mika Aaltola. Keskustelua juontaa Ilta-Sanomien yhteiskuntatoimituksen esihenkilö Hanna Vesala.

Tilaisuuden järjestävät CMI – Martti Ahtisaari Peace Foundation, Ulkopoliittinen Instituutti ja Ilta-Sanomat.

Paikat tilaisuudessa täytetään saapumisjärjestyksessä. Tapahtumaa ennen klo 15–16 samassa tilassa on mahdollista tulla seuraamaan myös CMI:n ja Ilta-Sanomien järjestämää Rauhan vaalitenttiä. Paikan varmistamiseksi suosittelemme tulemaan ajoissa paikalle, lämpimästi tervetuloa seuraamaan kumpaakin keskustelua!

Tilaisuus livestriimataan myös Ilta-Sanomien sivuilla.

 

Lisätietoja:

Antti Ämmälä, viestintäpäällikkö, CMI – Martti Ahtisaari Peace Foundation, antti.ammala@cmi.fi, +358 40 358 3084

Kukka-Maria Kovsky, yhteiskuntasuhdepäällikkö, ulkopoliittinen instituutti, kukka-maria.kovsky@fiia.fi, +358 9 432 7718

Hanna Vesala, Ilta-Sanomien yhteiskuntatoimituksen esihenkilö, hanna.vesala@iltasanomat.fi, puh. 040 510 8642