fbpx

CMI kiittää TBWA\Helsinkiä joululahjasta ja yhteistyöstä

Julkaistu 20.12.2022

TBWA\Helsingin ja CMI:n tiimit yhteisessä suunnittelupäivässä. Kuva: Maria Santto/CMI

Luovan suunnittelun toimisto TBWA\Helsinki päätti tänä jouluna antaa lahjan rauhan puolesta ja käyttää joululahjarahansa CMI – Martti Ahtisaari Peace Foundationin työhön konfliktien ratkaisemiseksi ja ehkäisemiseksi. CMI kiittää TBWA:ta lämpimästi rahallisesta tuesta. Lisäksi CMI kiittää pro bono -kumppaniaan arvokkaasta ja merkityksellisestä yhteistyöstä tänä vuonna.   

Aikana, jolloin maailmassa on käynnissä yli 100 aseellista konfliktia, vaaditaan yhä enemmän tahtoa ja resursseja väkivallattomien ratkaisujen löytämiseksi konflikteissa. CMI:n rauhanvälitystyön mahdollistamiseksi luovan kumppanin tuki on korvaamattoman tärkeää. 

Kotimaassa ja kansainvälisesti palkitun TBWA:n työ on myös auttanut tänä vuonna CMI:tä lisäämään tietoisuutta konflikteista ja konfliktinratkaisusta, ja myös kertomaan työnsä merkityksestä tekemällä näkyväksi konfliktien inhimillisen hinnan.  

Näkyvin esimerkki yhteistyöstä on syksyllä 2022 järjestetty Avaimet Rauhaan -kampanja, joka toi Suomeen konfliktien takia kotinsa menettäneiden avaimia ja tarinoita. Kampanjaan kuuluivat muun muassa eri paikkakunnilla kiertänyt näyttely, Oikotiellä julkaistut kuvitteelliset asuntoilmoitukset pommitetuista asunnoista ja Kallion kirkossa järjestetty 26 tuntia kestänyt hiljaisuus sotien ja konfliktien takia kotinsa menettäneiden, yli 103 miljoonan ihmisen kunniaksi.

CMI:n ja TBWA:n yhteistyö jatkuu vuonna 2023. Sitä ennen CMI toivottaa koko TBWA:n väelle ja kaikille muillekin rauhallista joulun aikaa!