fbpx
Koti
English
Arabic
Haku
Valikko

Seuraa
meitä

Crisis Management Initiativen toiminnanjohtaja Tuija Talvitie on kuollut

Julkaistu 3.1.2020

Crisis Management Initiativen (CMI) toiminnanjohtaja Tuija Talvitie (s. 1959) menehtyi kotonaan Espoossa vaikean sairauden uuvuttamana 2.1.2020.

Talvitie toimi CMI:n hallituksen jäsenenä vuosina 2005-2009 ja järjestön toiminnanjohtajana vuodesta 2009 lähtien. Hänen johdollaan CMI kasvoi yhdeksi maailman johtavista konfliktinratkaisujärjestöistä. Vuosikymmenen aikana toiminta on laajentunut neljälle maantieteelliselle alueelle, budjetti moninkertaistunut ja henkilöstön koko kasvanut yli 90 asiantuntijaan.

“Olen kiitollinen ja ylpeä siitä työstä, jonka Tuija Talvitie teki CMI:n menestyksen eteen. Hänen poismenonsa myötä CMI menettää poikkeuksellisen johtajan ja koko rauhanvälitysala arvostetun kollegan ja suunnannäyttäjän. Jäämme kaikki kaipaamaan Tuijaa ja esitämme lämpimän osanottomme Tuijan omaisille.”, sanoo presidentti Martti Ahtisaari.

Talvitien seuraajan rekrytointiprosessi aloitetaan mahdollisimman nopeasti hallituksen johdolla. Tänä aikana vastaavana toiminnanjohtajana toimii Hanna Klinge. Klinge on toiminut toiminnanjohtajan neuvonantajana ja CMI:n kumppanuuspäällikkönä vuoden 2018 alusta.

Lisätietoja:

Hanna Klinge, vt. toiminnanjohtaja: p. 040-5548 365 / email hanna.klinge@cmi.fi

Elina Lehtinen, viestintäjohtaja: p. 040-8340 465 / email elina.lehtinen@cmi.fi