fbpx

Konflikteja vai sovintoa – Miltä näyttää vanhempainilta vuonna 2030?

Julkaistu 3.7.2019

Tämän vuoden SuomiAreenassa teemana on tulevaisuuden osaaminen ja innovaatiot. CMI järjestää Porissa keskustelutilaisuuden yhdessä Suomen Vanhempainliiton ja Opetushallituksen kanssa. Tule mukaan vuoden 2030 vanhempainiltaan!

Artsensen näyttelijät SuomiAreenassa vuonna 2018.

Millaista koulukeskustelu on? Miten näkyvät erilaiset odotukset, joita kouluun kohdistuu? Miten vanhemmat on otettu mukaan? Miten kouluissa osataan ratkoa ristiriitoja? CMI:n Ahtisaari-päivien tavoitteena on saada konfliktinratkaisusta kansalaistaito, voisiko tämä olla mahdollista vuonna 2030?

Keskiviikkona 17.7. klo 16 Eetunaukion lavalla eläydytään tulevaisuuden vanhempainiltaan. Toimittaja Reetta Räty hyppää rehtorin rooliin, ja luotsaa vanhempainiltaa eteenpäin draamallisten kohtausten virittäessä tunnelmaan. Artsensen näyttelijät Kris Gummerus, Cécile Orblin ja Tuomas Rinta-Panttila tuovat lavalle kohtauksia tulevaisuudesta, ja asiantuntijamme pääsevät kommentoimaan näkemäänsä. Ajatuksiaan 2030-luvun vanhempainillasta esittävät Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen, Suomen Vanhempainliiton toiminnanjohtaja Ulla Siimes sekä CMI:stä presidentti Ahtisaaren toimistoa johtava Riikka Marjamäki.

Tilaisuus on kaikille avoin. Tervetuloa!

Lue lisää Ahtisaari-päivistä.

Tutustu SuomiAreenan muuhun ohjelmaan.