fbpx

Lahjoittajille tarjolla entistä monipuolisempia tapoja tukea CMI:n työtä

Julkaistu 14.5.2019

CMI:n tärkeimpiä valttikortteja konfliktinratkaisussa on riippumattomuus. Sitä ei voida saavuttaa ilman laajaa joukkoa yksityisiä lahjoittajia. Yksityisten lahjoittajien turvin meillä on entistä paremmat mahdollisuudet reagoida maailmalta tuleviin avunpyyntöihin. Olemme nyt monipuolistaneet tapoja, joilla yksityishenkilöt voivat tukea CMI:n työtä.

CMI:n puheenjohtaja Alexander Stubb puhumassa Premium-lahjoittajaverkostolle.

Maailman sotilaalliset menot ovat päivässä noin 4 miljardia euroa, mutta yksi kierros CMI:n rauhanneuvotteluita maksaa vain 40 000 euroa. Verraten pienellä investoinnilla voidaan saada paljon aikaiseksi.

Seuraavassa erilaisia vaihtoehtoja tukea työtämme.

CMI:n ystävät

CMI:n ystävät tukevat konfliktinratkaisutyötämme haluamallaan summalla, joko kuukausittain, vuosittain tai kertalahjoituksena. Lahjoituksen yhteydessä voi halutessaan tilata uutiskirjeemme, jonka kautta saa tietoa CMI:n työstä, kampanjoista ja tapahtumista sekä kutsun vuosittaiseen avoimien ovien päivään.

Premium-lahjoittajaklubi

Premium-lahjoittajat saavat ainutlaatuisen katsauksen CMI:n työhön. Jäsenille järjestetään asiantuntijatapaamisia, luentoja ja työpajoja ja heillä on mahdollisuus tavata asiantuntijoitamme. Klubissa on tällä hetkellä noin 80 jäsentä.

Premium-lahjoittajaklubi tarjoaa myös erinomaisen mahdollisuuden verkostoitua liike-elämän toimijoiden ja mielipidevaikuttajien kanssa. Jäsenyys maksaa 2000 euroa vuodessa.

Platinum-lahjoittajaklubi

Platinum-lahjoittajat saavat aitiopaikan CMI:n työhön. He pääsevät osallistumaan räätälöityihin asiantuntijatapaamisiin, joissa kuullaan CMI asiantuntijoiden analyysiä maailman polttavimmista konflikteista ja maailmanpolitiikasta.

Platinum-lahjoittajat voivat halutessaan osallistua myös kaikkiin Premium-lahjoittajaklubin asiantuntijatapaamisiin, luennoille ja työpajoihin. Lisäksi he ovat etusijalla, kun kutsumme tukijoitamme tapaamaan CMI:n korkean tason vieraita. CMI:n maksulliset tilaisuudet ovat Platinum-lahjoittajille ilmaisia.

Platinum-lahjoittajaverkoston jäseneksi pääsee vähintään 10 000 euron vuosittaisella lahjoituksella.

Ladies for Peace -verkosto

Ladies for Peace on CMI:n tukijoista koostuva naisverkosto. Verkoston jäsenet ovat aktiivisia vaikuttajanaisia, joita yhdistää halu löytää rauhanomaisia ratkaisuja maailman polttavimpiin konflikteihin.

Verkosto kokoontuu noin kolme kertaa vuodessa järjestettäviin aamiaistilaisuuksiin, joissa kuullaan CMI:n konfliktinratkaisun ammattilaisten ajankohtaisia analyysejä maailman konflikteista. Tilaisuuksissa on aina varattu reilusti aikaa myös keskustelulle ja kysymyksille. Verkoston jäsenet saavat myös kutsuja CMI:n muihin tilaisuuksiin.

Verkoston vuosimaksu on 300 euroa. Premium Donor -lahjoittajaverkoston jäsenille tarjoamme jäsenyyden alennettuun hintaan 200 euroa / vuosi.

Testamenttilahjoitus

Testamentilla annat jälkipolville selvän määräyksen siitä, miten toivot omaisuutesi jaettavan kuolemasi jälkeen. Samalla varmistat, että arvojesi mukainen toiminta saa edelleen tukesi.  Kun muistat CMI:tä testamentissasi, olet mukana rakentamassa rauhaa ja vakaampaa maailmaa myös tuleville sukupolville.

Lue lisää testamenttilahjoittamisesta CMI:n testamenttioppaasta.

Haluatko tietää lisää lahjoittamisesta CMI:lle?

Ota yhteys: Varainhankintapäällikkö Niklas Kaskeala:
puh. +358 50 586 6422 tai niklas.kaskeala(a)cmi.fi

Lahjoituksesi yhteydessä käsittelemme henkilötietojanne.
Lue lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteestamme.