fbpx

Yritysvastuuta ja konfliktinratkaisua: CMI SuomiAreenassa

Julkaistu 25.6.2018

SuomiAreena kerää jälleen heinäkuussa yhteiskunnallisesta keskustelusta kiinnostuneet suomalaiset Poriin. Myös CMI on paikalla, tule tapaamaan meitä!

CMI on monessa mukana kesän SuomiAreenassa 17.-19.7.2018:

• 17.7. klo 10 – 12, Suomalainen Klubi – Svenska Klubben. Vastuullisuuden arvo yritykselle – CMI:n yritysvastuubrunssi. Lisätiedot ja ilmoittautuminen: annina.peltonen@cmi.fi

• 17.7. klo 14:30 – 15:30, Puuvillan kauppakeskus. Tiedolla, taidolla ja tunteella – ollaan immeisiksi! Opetusalan ammattijärjestö OAJ:n paneelikeskustelu, jossa on mukana myös neuvonantajamme Hussein al-Taee. Muita panelisteja ovat Päivi Lyhykäinen, OAJ:n erityisasiantuntija; Perttu Pölönen keksijä, säveltäjä; Nina Sajaniemi, varhaiskasvatuksen professori ja sivistysakatemian jäsen; sekä Tuukka Tomperi, tutkija.

• 18.7. klo 13 – 14, Puuvillan Kauppakeskus. Riita poikki! Näin opit ratkaisemaan konflikteja kotona, töissä ja maailmalla -paneelikeskustelu. Hieman tavallisesta poikkeavassa paneeliformaatissa näyttelijät Kristofer Gummerus ja Cecile Orblin esittävät ensin kolme kohtausta konflikteista kotona, töissä ja maailmalla, minkä jälkeen panelistit CMI:n Hussein al-Taee, Väestöliiton parisuhdekeskuksen johtaja Heli Vaaranen ja toimitusjohtaja Pirita Virtanen esittävät ratkaisuehdotuksia. Paneelikeskustelu järjestetään yhteistyössä Perheyritysten liiton kanssa.

• 19.7. klo 16-17, MTV-lava. Arvopuhe-keskustelu, sparraajina CMI:n neuvonantaja Hussein al-Taee sekä presidentti Tarja Halonen. Arvopuheensa pitävät Li Andersson (Vasemmistoliitto), Tiina Elovaara (Sininen tulevaisuus) ja Jussi Halla-aho (Perussuomalaiset). Tilaisuuden vetävät Mari Haavisto ja Tomi Einonen.

• 20.7. klo 13-14, Eetunaukio. Ihmisiä rajalla – feministinen näkökulma turvallisuuteen. Feministisen puolueen järjestämä paneelikeskustelu, jossa on mukana CMI:n asiantuntija Elisa Tarnaala. Muut keskustelijat ovat SaferGloben toiminnanjohtaja Maria Mekri, Ruotsin Feministisk Initiativin puheenjohtaja Gita Nabavi sekä Suomen Feministisen puolueen puheenjohtaja Katju Aro. Tilaisuuden juontaa politiikan toimittaja Anne Moilanen.

 

Facebook-eventistämme löydät kaiken tarvittavan tiedon tilaisuuksistamme SuomiAreenassa.

Tutustu SuomiAreenan muuhun ohjelmaan täällä.