fbpx

Kouvolalainen Lumon tukee CMI:n rauhantyötä: ”Konfliktien ratkomiseksi tarvitaan kaikkien panosta”

Julkaistu 27.11.2017

Rauhaan tarvitaan kaikkien panosta, eikä yritysmaailma näin voi kääntää selkäänsä maailman tapahtumille, sanoo parvekelaseja valmistavan Lumonin hallituksen puheenjohtaja Tapani Kinnunen.

Lumonin hallituksen puheenjohtaja Tapani Kinnusen mukaan rauhantyöllä on keskeinen rooli, jotta tasapaino maailmassa säilyisi. Parvekelaseja valmistava Lumon tukee CMI:n työtä.

Lumon on kouvolalainen perheyritys, joka on nopeasti ponnistanut maailmanmarkkinoille. Kun parvekelaseja valmistavassa yrityksessä hiljattain pohdittiin, miten se omalta osaltaan voisi auttaa rakentamaan maailmasta parempaa paikkaa, CMI:n nimi nousi ensimmäisenä esiin.

”CMI nauttii maailmalla suurta arvostusta, kun rauha pitää saada aikaan neuvottelemalla. Siksi myös me haluamme olla mukana tukemassa sen työtä”, kuvailee Lumonin hallituksen puheenjohtaja Tapani Kinnunen.

Kinnunen korostaa, että rauhaan tarvitaan kaikkien panosta, eikä yritysmaailma näin voi kääntää selkäänsä maailman tapahtumille.

Kinnusen mukaan rauhantyöllä on keskeinen rooli, jotta tasapaino maailmassa säilyisi. Tärkeä kriteeri CMI:n valinnassa yhteistyökumppaniksi oli se, että CMI puuttuu konfliktien juurisyihin, Kinnunen sanoo.

”CMI ennaltaehkäisee ja ratkaisee konflikteja, jotta ihmiset voisivat elää tasapainossa, eikä esimerkiksi hätäapua tarvitsisi antaa.”

Tasapainosta on suuri hyöty myös vahvasti kansainvälisille ja vientiin nojaaville yrityksille, kuten Lumonille. Lumonin tärkeimmät vientimarkkinat ovat Euroopassa, Venäjällä ja Pohjois-Amerikassa.

Vaikka ala on eri, Kinnusen on helppo nähdä Lumonissa ja CMI:ssä paljon samaa.

”Kummatkin ovat suomalaisia, mutta toimivat kansainvälisesti.”