fbpx

Ruokapöydissä ei tällä viikolla riidellä

Julkaistu 20.8.2015

Royal Ravintolat tukee CMI:n kampanjaa ja tarjoaa mahdollisuuden istua Rauhanpöytään

pitkapuunattuvitikka

Tällä viikolla käynnistyneen CMI:n rauhanvälitystyön puolesta puhuvan kampanjan keskiössä on pöytä. Läpi historian rauhaa on hierottu pöydän ääressä. CMI on tuonut konfliktin osapuolia saman pöydän ääreen jo 15 vuoden ajan.

CMI:n pitkäaikainen tukija Royal Ravintolat on lähtenyt mukaan tukemaan kampanjaa tarjoamalla asiakkailleen mahdollisuuden istahtaa rauhanpöydän ääreen viettämään rauhallista ruokailuhetkeä.

Kampanjassa ovat mukana ravintolat Nokka, Bank, NJK sekä Vanhan Ylioppilastalon terassi. Ravintoloiden rauhanpöytiä on somistettu Toni Halosen kuvittamilla rauhanpöytäkuvilla sekä kylteillä, jossa kehotetaan asiakkaita käymään pöydän äärellä vain rauhanomaisia ja reiluja keskusteluja.

”Maailman tärkeimmät ratkaisut tehdään pöytien ympärillä, eikä ruokapöytä ole tästä poikkeus. Tällä eleellä toivomme, että CMI:n työ tulee edes hieman enemmän tunnetuksi”, sanoo Royal Ravintoloiden avainasiakaspäällikkö Mika Liinamo.

Rauhanpöytä-kampanja on osa CMI:n 15-vuotista taivalta.

Osallistu sinäkin www.rauhanpöytä.fi

Tutustu Royal Ravintoloihin: www.royalravintolat.com