fbpx

Muutoksia CMI:n ohjelmaan SuomiAreenassa

Julkaistu 14.7.2015

Kansanedustaja Ilkka Kanerva joutuu jäämään pois keskustelusta. Mukaan paneeliin liittyvät Valtion liikuntaneuvoston puheenjohtaja Leena Harkimo ja pikaluistelija Mika Poutala.

CMI-SuomiAreena copy

SuomiAreenassa perjantaina 17.7. järjestettävään urheilua ja diplomatiaa käsittelevään paneelikeskusteluun on tullut osallistujamuutoksia.

Kansanedustaja Ilkka Kanerva (kok.) joutuu jäämään CMI:n, Suomen olympiakomitean, Paralympiakomitean ja Valo ry:n järjestämästä keskustelusta pois.

Hänen tilalleen tulee Valtion liikuntaneuvoston puheenjohtaja, ex-kansanedustaja Leena Harkimo. Lisäksi tilaisuuden urheilijavieras on varmistunut. Hän on pikaluistelija Mika Poutala.

Muut keskustelijat tilaisuudessa ovat presidentti Martti Ahtisaari, Coca-Cola Suomen viestinnästä ja yhteiskuntasuhteista vastaava Théa Natri sekä Suomen olympiakomitean varapuheenjohtaja Susanna Rahkamo. Keskustelun juontaa toimittaja Arto Nyberg.

Tilaisuus pidetään Porin Raatihuoneenpuistossa perjantaina 17.7. klo 14:00. Tapahtuma SuomiAreenan sivuilla.

Ohjelmajohtajamme Ville Brummer keskustelee Ukrainan kriisistä keskiviikkona 15.7. Muita osallistujia ovat Ilkka Kanerva ja Ylen kirjeenvaihtaja Kerstin Kronvall. Paneeli pidetään Porin kaupungintalon pihalla keskiviikkona 15.7. kello 14:00. Tapahtuma SuomiAreenan sivuilla.