fbpx

CMI on mukana SuomiAreenassa

Julkaistu 9.7.2015

Keskusteluissa aiheena urheilun ja diplomatian välinen suhde sekä Ukraina

DSC09664
Presidentti Ahtisaari viime vuonna SuomiAreenassa. Kuva: MTV Uutiset / SuomiAreena 2014

CMI on läsnä Porissa 11.–17.7 järjestettävän SuomiAreenan keskusteluissa. Aiheet liikkuvat rauhan ja rauhanrakentamisen ympärillä, mutta hieman eri konteksteissa.

Perjantaina 17.7. CMI järjestää yhdessä Suomen olympiakomitean, Paralympiakomitean sekä Valtakunnallisen liikunta- ja urheiluorganisaatio Valo ry:n kanssa urheilua ja politiikkaa käsittelevän paneelikeskustelun.

Onko urheilusta rauhantekijäksi? –kysymykseen vastaavat CMI:n puheenjohtaja, presidentti Martti Ahtisaaren lisäksi kansanedustaja, ETYJin parlamentaarisen yleiskokouksen puheenjohtaja Ilkka Kanerva (kok.), Coca-Cola Suomen viestinnästä ja yhteiskuntasuhteista vastaava Théa Natri sekä Suomen olympiakomitean varapuheenjohtaja Susanna Rahkamo. Keskustelun juontaa toimittaja Arto Nyberg.

Tilaisuus pidetään Porin Raatihuoneenpuistossa perjantaina 17.7. klo 14:00. Tapahtuma SuomiAreenan sivuilla.

Lisäksi ohjelmajohtajamme Ville Brummer on keskustelemassa Ukrainan kriisistä keskiviikkona 15.7. Muita osallistujia ovat Ilkka Kanerva ja Ylen kirjeenvaihtaja Kerstin Kronvall. Paneelikeskustelun juontaa Kansalaisjärjestöjen konfliktinehkäisyverkoston pääsihteeri Anne Palm. Paneeli pidetään Porin kaupungintalon pihalla keskiviikkona 15.7. kello 14:00. Tapahtuma SuomiAreenan sivuilla.