fbpx

Myös CMI viettää kehitysyhteistyön eurooppalaista teemavuotta

Julkaistu 18.2.2015

Kuluva vuosi on kehitysyhteistyön eurooppalainen teemavuosi kaikissa EU-maissa. Vuoden motto on: Meidän maailmamme. Meidän ihmisarvomme. Meidän tulevaisuutemme.

Me CMI:llä toivomme, että tämän vuoden jälkeen jokainen pohtii  entistä enemmän kehityskysymyksiä ja maailmanlaajuista tulevaisuutta. Kampanjan viesti on, että jokainen voi toimia paremman maailman puolesta.

Teemavuoteen sisältyy myös eri asioihin painottuvia teemakuukausia. CMI:lle erityisen tärkeitä ovat maaaliskuu, jolloin keskiössä ovat naiset ja tytöt, sekä toukokuu, jolloin käsitellään rauhaa ja turvallisuutta.

Kampanja on suunnattu erityisesti nuorille, ja sen keulakuvina ovat poplaulaja Diandra ja muusikko-taiteilija Hossni Boudali. Teemavuoteen voi osallistua myös Twitterissä ja Instagramissa tunnisteiden #haluanmaailman ja #EYD2015 avulla. Esimerkkiä alla näyttää CMI:n kehityspäällikkö Oskari Eronen.

Kampanjaa toteuttaa Suomessa Kehitysyhteistyöjärjestöjen EU-yhdistys Kehys ry. CMI on Kehys ry:n jäsen.