fbpx

Presidentti Ahtisaari neuvotteli tulitauon Angry Birds -maailmassa

Julkaistu 10.11.2014

Lähes viisi vuotta kestäneen konfliktin jälkeen on CMI:n hallituksen puheenjohtaja, presidentti Martti Ahtisaari onnistunut neuvottelemaan tulitauon vihaisten lintujen ja possujen välillä Angry Birds -maailmassa.

”On minun ikuista optimismiani, että kaikki konfliktit ovat ratkaistavissa,” presidentti Ahtisaari toteaa hauskalla videolla.

Videolla allekirjoitetaan tulitaukosopimus Kuningas Possun ja Red-linnun välillä Ahtisaari-päivien ajaksi. Possusaaren kuvitteellinen rauha on osa tällä viikolla käynnistyviä Ahtisaari-päiviä, jossa CMI pyrkii tuomaan sovittelun ja konfliktinratkaisun teemoja pohdittavaksi myös nuorten keskuudessa.

”Rauhanomainen tulevaisuus on seuraavan sukupolven käsissä. Yhteistyö Rovion kanssa mahdollistaa meidän jakaa sovinnon viestiä innovatiivisella tavalla kaiken ikäiselle yleisölle,” toteaa CMI:n viestintä- ja varainhankintajohtaja Elina Lehtinen.

Valtakunnallisia Ahtisaari-päiviä vietetään tänä vuonna 11. ja 13. marraskuuta.

Katso video täältä (suomenkielisillä tekstityksillä) täältä: 

http://youtu.be/Dyip3-JMNDc

Lue lisää Ahtisaaripäivistä

http://www.cmi.fi/fi/media-fi/uutiset/956-ahtisaari-päivillä-ollaan-sovinnon-asialla

www.ahtisaaripaivat.fi