fbpx

CMI:n hyväntekeväisyysillallisella pohdittiin Euroopan tulevaisuutta

Julkaistu 16.10.2014

Kuulas syyspäivä vaihtui iltaan Helsingissä kun ravintola Talvipuutarha alkoi täyttyä CMI:n hyväntekeväisyysillallisen vieraista. Illallisen ajankohtainen teema ”Suomi ja Eurooppa Ukrainan kriisin varjossa” houkutteli paikalle yli 120 CMI:n tukijaa. Illan aikana keskusteltiin Venäjä-suhteista, talouspakotteiden vaikutuksista sekä Euroopan takkuilevasta talouskehityksestä ja sen tulevaisuudennäkymistä. Euroopan ja Suomen tulevaisuutta puntaroitiin myös nykyisen digitaalisen murroksen kautta, jossa nuoret tulisi yhä vahvemmin ottaa mukaan päätöksentekoprosesseihin.

yleis

Puhujina olivat Ulkoministeriön erikoistutkija Hiski Haukkala, Hankenin professori Anne Brunila sekä MIT:n taloustieteen professori Bengt Holmström. Illan alusti presidentti Martti Ahtisaari ja CMI:n toiminnanjohtaja Tuija Talvitie.

Illan juonsi MTV:n Venäjän erikoistoimittaja Mirja Sipinen. Musiikillisesta annista vastasi viulisti ja kapellimestari Jan Söderblom sekä Valeria Resjan.

Illallisen tuotot käytetään CMI:n työhön kriisialueilla.

hiski

Hiski Haukkala

brunila

Anne Brunila

bengt

Bengt Holmström

ma

Martti Ahtisaari