fbpx

CMI osallistui YK:n yleiskokouksen avajaisviikolle

Julkaistu 6.10.2014

CMI:n toiminnanjohtaja Tuija Talvitie, ohjelmajohtaja Ville Brummer sekä CMI:n Yhdysvaltojen edustaja Payton Knopf osallistuivat YK:n 69:nnen yleiskokouksen avajaisviikolle New Yorkissa syyskuun lopussa.

CMI osallistui merkittäviin alueellisiin kokouksiin ja tilaisuuksiin, verkottui sekä loi kumppanuuksia YK:n, sen jäsenvaltioiden ja muiden alalla toimivien järjestöjen kanssa. CMI:n edustajat keskustelivat myös YK:n poliittisen osaston kanssa toiminnastamme Ukrainassa ja Keski-Afrikan tasavallassa.

Osallistumalla YK:n yleiskokouksen avajaisviikolle CMI pyrkii juurruttamaan uusia suhteita New Yorkiin ja Washingtoniin. Payton Knopfin johdolla pyrimme myös vaikuttamaan toimenpidekeskusteluun konflikteista ja niiden sovittelusta.