fbpx

CMI kampanjoi rauhan puolesta

Julkaistu 16.9.2014

fb coverphoto

Rauha. Meille suomalaisille se on arkea. Rauha on jokaisen oikeus, mutta maailmassa joka viides ihminen elää konfliktialueilla tai kärsii sodan uhasta. Ryhdy toimeen ja vie kanssamme rauhaa maailmalle!

Me CMI:ssä uskomme, että rauha kuuluu kaikille. Pyrimme levittämään yhtenäistä rauhanviestiä koko Suomessa YK:n kansainvälisen rauhanpäivän 21.9. kunniaksi.

Tavoitteenamme on täyttää uutisvirrat rauhalla sodan sijaan. Olemalla #rauhankirjeenvaihtaja somessa voit lahjoittaa sekä rauhaa, sinun arkesi rauhaa, että rahaa, sillä jokainen rauhan viesti ja jokainen euro vievät meitä askel askeleelta lähemmäs maailmaa ilman sotia.

Katso, mitä rauha merkitsee tunnetuille #rauhankirjeenvaihtajille Riku Rantalalle, Jenni Pääskysaarelle, Reetta Rädylle ja Rauli Virtaselle. Mitä rauha merkitsee sinulle?

www.rauhanpäivä.fi

profile pic jakoon