fbpx
Koti
English
Arabic
Haku
Valikko

Seuraa
meitä

Rauhan asialla myös liiketoiminnassa

Julkaistu 3.7.2014

Atte Palomki 2013 00002Wärtsilä sitoutuu vastuulliseen yritystoimintaan yhteistyössä CMI:n kanssa.

Urheilugaalassa salamavalot räiskyvät ja ilmassa on jännityksen tuntua. Urheilun hyväntekijä –palkinto myönnetään ensimmäistä kertaa kenialaiselle Tegla Loroupelle, joka on kunnostautunut kotimaassaan rauhanaktivistina. Lavalle kipuavat CMI:n toiminnanjohtaja Tuija Talvitien lisäksi Wärtsilän viestintäjohtaja Atte Palomäki, joka ojentaa palkinnon ja rahalahjoituksen sinnikkäälle maratoonarille.

Wärtsilän työ rauhan asialla ei jää pelkästään urheilun saralle. Kansainvälisesti toimiva voimaratkaisuyritys satsaa systemaattisesti vastuulliseen yritystoimintaan. Wärtsilä on ollut CMI:n yhteistyökumppani jo kolmen vuoden ajan.

”Kumppanuus CMI:n kanssa on luontevaa, ja se tukee konkreettisella tavalla Wärtsilän sitoutumista kestävään kehitykseen ja vastuullisen yritystoimintaan”, toteaa Palomäki.

Tahtoa vaikuttaa konfliktien ratkaisemiseksi

Joka viides ihminen maailmassa elää konfliktin uhan alla. Sodat aiheuttavat inhimillistä kärsimystä, lamaannuttavat taloudellisen kasvun ja vievät yhteiskunnallista kehitystä vuosikymmeniä taaksepäin. Yli 160 maan kanssa kauppaa tehnyt Wärtsilä haluaa vaikuttaa tähän. 

”Koska me operoimme myös poliittisesti epävakaissa maissa, haluamme edesauttaa konfliktien ratkaisua ja niiden ehkäisyä jo henkilöstömme turvallisuuden vuoksi. Jos ja kun CMI onnistuu työssään, se luo pitkällä aikajänteellä liiketoiminnan edellytyksiä näissä maissa.”

Wärtsilä pyrkii luomaan kestäviä ratkaisuja, jotka parantavat asiakkaan kilpailukykyä ja vähentävät ympäristökuormitusta. Yrityksen arvot ovat  energy, excellence, ja excitement, jotka kääntyvät suomeksi energiaksi, erinomaisuudeksi ja innostuneisuudeksi.

”Meillä on intohimoa tehdä asiat paremmin, ja yhteistyömme CMI:n kanssa heijastaa tätä tavoitetta koko henkilöstöllemme”, Palomäki kertoo.

Wärtsilä on CMI:n pääyhteistyökumppani vuonna 2014.