Koti
English
Arabic
Haku
Valikko

Seuraa
meitä

PREMIUM-LAHJOITTAJAKLUBI

premium

Premium-lahjoittajana teet maailmasta rauhallisemman ja saat ainutlaatuisen katsauksen työhömme.

Yksityiset lahjoittajat ovat meille nyt jos koskaan erityisen tärkeitä. Lahjoittajiemme turvin voimme reagoida nopeasti orastaviin konflikteihin sekä tehdä työtämme maailman haastavimmilla kriisialueilla luottamuksella.

Liity CMI:n Premium-lahjoittajaklubiin yhdessä muiden suomalaisten vaikuttajien kanssa. Premium-lahjoittajat saavat ainutlaatuisen katsauksen CMI:n työhön. Jäsenille järjestetään asiantuntijatapaamisia, luentoja ja työpajoja ja heillä on mahdollisuus tavata asiantuntijoitamme. Klubissa on tällä hetkellä noin 80 jäsentä.

Premium-lahjoittajaklubi tarjoaa myös erinomaisen mahdollisuuden verkostoitua liike-elämän toimijoiden ja mielipidevaikuttajien kanssa. Klubiin kutsutaan kaikki vähintään 2 000 euroa vuodessa CMI:lle lahjoittaneet yksityishenkilöt ja yritykset. Lahjoitukset käytetään CMI:n työn tukemiseen konfliktialueilla.

Haluatko tietää lisää Premium-lahjoittajaklubista sekä tulevista tapahtumistamme?

Ota yhteys: viestintä- ja varainhankintajohtaja Elina Lehtinen, elina.lehtinen@cmi.fi tai 040 834 0465.

Lahjoituksesi yhteydessä käsittelemme henkilötietojanne.
Lue lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteestamme.

Lahjoittajamme kertovat

“Rauha on perusta sille, että maata voidaan rakentaa ja luoda kunnolliset elinolosuhteet ihmisille. Minulla on suuri kunnioitus ja luottamus Presidentti Ahtisaareen sekä CMI:n henkilökunnan asiantuntijuuteen näissä vaikeissa kysymyksissä. Jäsenyys Premium Donor Clubissa on helppo ja uskottava tapa olla mukana vaikuttamassa maailmaan. Olen ylpeä siitä, että olen Premium Donor.”
- Maria Bondestam, puheenjohtaja, Eva Ahlströmin Säätiö,
Premium-lahjoittaja vuodesta 2013
“Hyvää tulevaisuutta ei voida rakentaa ilman rauhaa. CMI mahdollistaa kehityksen niissä mailmankolkissa, joissa resursseja ja energiaa tuhlataan konflikteihin ja kiistoihin. Koen todella merkitykselliseksi tukea järjestöä, joka pyrkii löytämään ratkaisuja konfliktien perimmäisiin syihin.”
- Elina Liehu, toimitusjohtaja, Ferovalo,
Premium-lahjoittaja vuodesta 2012
“CMI:n Premium Donor –tilaisuuksissa minulle on avautunut, miksi rauhantyön tukeminen on tärkeää meille kaikille. Mukanaolo innoittaa myös itseäni entistä parempiin suorituksiin työ- ja vapaa-aikana. Lisäksi CMI:n tapahtumissa tapaa erittäin mielenkiintoisia ihmisiä.”
- Esa Niemi, omistaja, Niemi Palvelut,
Premium-lahjoittaja vuodesta 2012